organizacija navtičnih dogodkov
najem skiperja
najem jadrnic

ORBIS NAUTICA, ORBIS d.o.o., Domžale

SL - Slovenščina
JADRANJE, ORGANIZACIJA NAVTIČNIH DOGODKOV, NAJEM PLOVIL ALI SKIPERJA

POČITNIŠKO JADRANJE - Sprostitev, pestrost in zmerna aktivnost, so glavne značilnosti počitniškega jadranja. To bomo dosegli z zmernim jadranjem, potaplanjem, plavanjem, ribolovom ter iskanjem zabave, ki jo ponujajo obiski dalmatinskih mest.Predvsem pa boste imeli dovolj časa posvečati se osebam, ki vam v življenju pomenijo največ.

ROBINZONSKO JADRANJE - S pomočjo vetra, sonca, morja in neokrnjene narave, bomo iskali svoj notranji mir, sprostitev in nabirali novo življenjsko energijo. Mirni zalivi naravnih parkov, odmaknjeni od civilizacije, so res pravi prostor za počitek in razvajanje samega sebe.

ADRENALINSKO JADRANJE - Aktivno jadranje, nagnjena jadrnica, veter v laseh in pljuskanje valov čez palubo, dvigne ravno pravšnjo mero adrenalina za popolen užitek. Odkrivanje novih, manj dostopnih krajev, potapljanje in druge aktivnosti, pa avanturo še popestrijo.

GURMANSKO JADRANJE - Gurmansko jadranje je namenjeno vsem ljudem, ki se zavedajo, da se živi samo enkrat in življenje živijo s polno žlico. Predajali se bomo kulinaričnim užitkom, -starogradskim - pesmim in če boste želeli, obiskati tudi kakšno pristno vinsko klet.

TEAM BUILDING NA JADRNICI - Jadrnica na morju je kot podjetje na tržišču. Oboje zahteva tako dolgoročno planiranje, kot tudi hitre odzive na stalne spremembe. Zato pa je potreben team, ki zna v točno določenem trenutku izvesti prave in usklajene poteze. Za razliko od podjetja, kjer se neusklajenost teama z zamikom refleksira na tržišču, se na jadrnici napake pokažejo takoj, kar omogoča pravi trening usklajenega delovanja in medsebojne komunikacije. Skupno bivanje teama v sproščenem in zabavnem vzdušju pa omogoča, da se vsak pokaže v svoji najboljši luči.

INCENTIVE - MOTIVACIJSKO JADRANJE - Nagraditi in motivirati sebe, zaposlene, poslovne partnerje ter vse, ki vam pomagajo prinašati dobiček, bo zagotovo ena vaših najboljših investicij. Jadranje s pomočjo močnih naravnih energij, sproščenega in zabavnega vzdušja, naredi na udeleženca močan vtis. Hvaležnost vam bodo izkazali, ko bo to najbol potrebno.


EN - Angleščina
SAILING FOR RELAXATION OR FUN, RENTAL BOAT OR SKIPPER


ORBIS NAUTICA, ORBIS d.o.o. [vsi oglasi tega podjetja]

Sejmiška 16

1230 Domžale

Država: SLO. [Slovenija]

TEL: 00386 (0)40 751 557

FAX: 00386 (0)59 14 826

Spletna stran: http://www.jadranje-orbis.com

Ponudniku povejte, da ste predstavitev videli na NajdiPrevoz.si, portal priporočite tudi drugim.

Naključni ponudniki

DO-KOB d.o.o.
ROK URBANČIČ s.p.
Avtovleka Berdnik Tilen Berdnik S.P.
NajdiPrevoz.si, vse pravice pridržane | GSM:
| E-mail: info@NajdiPrevoz.si | PRAVNO OBVESTILO