TURISTIČNE AGENCIJE, IZLETI, ŠPORTNI PREVOZI, STORITVE

Vse regije Image Map Ljubljana Celje Slovenj Gradec Maribor Murska Sobota Krško Novo Mesto Kranj Postojna Nova Gorica Koper

< Nazaj na izbiro prevoza

Vaš profit d.o.o. – Koroški splavarji na Dravi, Muta

Splavarjenje na reki Dravi, Piknik na Dravi, izleti na Koroškem

Flosarji sledimo stari tradiciji splavarjenja po reki Dravi. Na flosih ne prevažamo več lesa, ampak zabave željne obiskovalce.  Nepozabno doživetje, kjer boste na zabaven način podoživeli več »

Bled, Slovenia

PEHTA, MITJA MERTELJ s.p., Kranjska Gora

ORGANIZACIJA IZLETOV MANJŠIH SKUPIN

(SLO) Bled, Bohinj, Ljubljana, Postojnska jama, Portorož, Piran, ...(IT) Tarviso, Udine, Benetke, ...(AT) Beljak, Celovec, ... več »

RENTOR, MARIO BENIČ s.p., Brežice

POTOVANJA & IZLETI

Ukvarjamo se z emitivnim in receptivnim turizmom, storitve ponujamo tako potrošnikom kot tudi podjetjem. EMITIVNI TURIZEM: Pod blagovnima znamkama Gremonaparty.com in žuRajd organiziramo več »

Panoramski pogled na Portorož

Aerodrom Portorož, d.o.o., Sečovlje

PANORAMSKI POLETI, TAXI LETI

Na Aerodromu Portorož izvajamo panoramske polete čez celo leto z motornim letalom Cessna 172, v katerem je prostora za tri potnike in pilota. V naprej imamo oblikovne najbolj več »

TURISTIČNA AGENCIJA

FLUCHER JOŽE s.p., Rogaška Slatina

TURISTIČNA AGENCIJA ROGAŠKA SLATINA

Za usluge turistične agencije smo vam z veseljem na voljo v Rogaški Slatini kot tudi v Celju, kjer vam svetujemo in pripravimo počitnice, izlete in potovanja po vašem izboru ali več »

Excursions Bovec

DRAGAN JOJIĆ s.p., Bovec

IZLETI BOVEC, POSOČJE

Izleti: organiziramo izlete v najlepše kotičke doline Soče, Julijskih alp in Krasa. Sami si lahko začrtate izlet, mi pa vam bomo pri tem pomagali. Nekaj najbol zanimivih destinacij: Mangrt, več »

EUROVAL d.o.o., Maribor

TURISTIČNA AGENCIJA MARIBOR

Organizacija in izvedba turističnih potovanj. Ekskluzivne ponudbe za zaključene skupine. Izleti za odrasle skupne. Izleti za šolske skupine. Organizacije poslovnih potovanj, rezervacije več »

TURISTIČNA AGENCIJA ROGAŠKA SLATINA

Na razpolago vam je pester izbor strokovno pripravljenih destinacij, ki bodo zadovoljile še tako zahtevnega gosta. Za usluge turistične agencije smo vam z veseljem na voljo v Rogaški več »

Trips Slovenia

TAXI PIRAN BEVK BOGDAN s.p., Piran

VODENI TURISTIČNI IZLETI, APARTMAJI PIRAN

Organizacija vodenih izletov in ekskurzij do največjih turističnih in najlepših naravnih znamenitosti v širši okolici kot so:- krajinski park Sečoveljske soline- ogled več »

« | 1 |2 |3 |4 | »

Naključni ponudniki

Shuttle Planet
Prevozi in storitve, Tamara Radić s.p.
RENTOR, MARIO BENIČ s.p.
kombi prevozi oseb
NajdiPrevoz.si, vse pravice pridržane | GSM:
| E-mail: info@NajdiPrevoz.si | PRAVNO OBVESTILO