KOMBI PREVOZI

Vse regije Image Map Ljubljana Celje Slovenj Gradec Maribor Murska Sobota Krško Novo Mesto Kranj Postojna Nova Gorica Koper

< Nazaj na izbiro prevoza

Transport Lisjak Darko Lisjak s.p., Komen

Kombi prevoz blaga

Nudimo prevoz blaga s kombijem po Sloveniji in tujini. več »

AQUAMI D.O.O., SEŽANA

NUDIMO PREVOZE IZ KOPRA PO CELI SLOVENIJI

Smo podjetje ki se ukvarja tudi z prevozi različnih tovorov z kombiji. Zagotavljamo hitrost, točnost in predvsem varnost za naročnike storitev. Cene so po določenem ceniku, za daljše več »

De Ferrer d.o.o, Portorož

Kombi prevozi SLO, EU

Kvalitetno in zanesljivo  opravljamo in ponujamo kombi prevoz blaga v notranjem -  Slovenija in mednarodnem cestnem tovornem prometu - državah članicah EU. CENIK : število km / več »

ADRIA SCANDIC, Buje-Buie ISTRA-ISTRIA

KOMBI PREVOZI (tovorni kombi) (OBALA, SLOVENIJA, EVROPA)

Veliki tovorni kombi 15 m3. Prevoz stvari in tovora. Vozimo po EU (vse relacije) !!!!! Selitve (tudi preko vikenda). Tudi : ČIŠČENJE KLETI, GARAŽ....Odvoz starega pohištva, več »

Nebojša Muždekić s.p, Izola

Zbirni ali direktni prevoz tovora

Po ugodnoj ceni ponujamo prevoz pošiljk in tovora. Prevoz izvajamo vozilom Peugot Boxser (novo vozilo) nosilnosti 1400kg ..17m3..ali 5 Euro palet. Vsako sredo v tednu vozimo na relaciji več »

Leader Lidija Trajkova s.p., Koper

PREVOZI IN SELITVE

Nudimo ugodne kombi prevoze in selitve po Sloveniji!   Dostava, odvozi, prevozi iz nakupovalnih centrov, pomoč pri nakladanju in razkladanju. več »

MEZGEC-Mezgec Dejan S.P., Podgrad

Kombi prevoz tovora

Opravljamo kombi prevoze tovora do 1,5 t oziroma do 15 m³ po Sloveniji in po dogovoru tudi po bližnji Evropi. Uporabljamo eno najzanesljivejših vozil, ki je trenutno na trgu, in sicer več »

VARONI-najemi vozil, Rok Ducman s.p., Koper

Prevoz in oddaja v najem -KOPER

Nudim prevoz blaga s tovornim kombijem Peugeot Boxer oz. Citroen Jumper  Kombi oddam tudi v najem. VLEČNA KLJUKA CENA 59€/dan *cena vključuje 500KM, vsak nadaljnji KM se obračuna več »

Patricija Krulčič s.p., Izola

Selitve, premiki, prevozi, dostave

Nudimo; selitve, prevoze blaga, odvoze, dostave, montaže, možen prevoz v tujino po dogovoru. več »

Sopos d.o.o., Koper

Kombi prevozi kosovnih pošilk - vsakodnevno; relacija: Koper-Ljubljana-Kranj-Celje-Novo Mesto

Smo podjetje, ki se bavimo s kosovnim prevozom manjših pošilk na relaciji: (Izola) - KOPER - LJUBLJANA - (KRANJ- N.MESTO) - KOPER - vsakodnevno. Ob PETKIH tudi v CELJE - MARIBOR - PTUJ več »

« | 1 |2 |3 | »
NajdiPrevoz.si, vse pravice pridržane | GSM:
| E-mail: info@NajdiPrevoz.si | PRAVNO OBVESTILO