Za prevoznike

Ste prevozno podjetje?

Je vaša dejavnost povezana s prevozi? Predstavite storitve vašega podjetja na portalu NajdiPrevoz.si.

Hitro in enostavno. Vse oglase lahko kadarkoli sami urejate, dodajate, brišete...

Vidni 24 ur na dan, vsak dan, v vseh državah Evrope in drugje. Vaš oglas - predstavitev je lahko v enem ali več jezikih. Odločate se lahko med 21 jeziki po izbiri.

Vpis novega podjetja

1. korak - registrirajte se - izpolnite obrazec

2. korak - na e-mail, katerega ste vpisali pri registraciji, boste dobili povezavo. S klikom na dobljeno povezavo boste vašo registracijo potrdili. Z vpisom svojega uporabniškega imena in gesla se potem lahko kadarkoli prijavite na portal in samostojno dodajate in urejate vaše oglase.

3. korak - vpis vaših glavnih oglasov. Lahko vpišete enega ali več oglasov. Oddajo oglasa začnete s klikom na modri gumb Dodajte oglas (gumb je viden samo, kadar ste prijavljeni na portal). Izberete, v katero vrsto prevoza/storitve želite oddati svoj oglas, vpišete vsebino oglasa (v enem ali več jezikih). Na koncu lahko dodate še do 7 slik.

Vpišite svoje oglase tukaj! - BREZPLAČNO

Lahko se tudi odločite za drugo možnost in nam besedilo, slike ter ime in kontaktne podatke vašega podjetja pošljete na naš email naslov: info@najdiprevoz.si. Naredili vam bomo ustrezen oglas.

Kaj je pomembno pri posameznem oglasu

Kakovostna vsebina, jasna predstavitev vaših dejavnosti/storitev, kakovostne slike. V tem primeru lahko iskalec vaših storitev dobi hitre, enostavne in pomembne informacije o vašem podjetju.

Koliko stane oglaševanje oziroma storitve portala NajdiPrevoz.si? Oglaševanje je brezplačno.

Pravila pri oddaji in urejanju oglasov

Oglaševanje prevoznih in povezanih storitev v ustreznih rubrikah - dovoljeno je le podjetjem, pravnim osebam oziroma samostojnim podjetnikom. Ob registraciji na portal je potrebno vpisati resnične podatke o svojem podjetju (ime oziroma naziv podjetja, naslov, drugi kontakti...). V primeru kasnejših sprememb podatkov podjetja (sprememba naslova, sprememba imena...) mora podjetje ustrezno popraviti svoje podatke. V primeru prenehanja opravljanja oglaševane dejavnosti mora svoje oglase izbrisati.

Pri oglasih kjer so podane cene storitev / prevozov mora vsak oglaševalec skrbeti za točnost in resničnost le teh, oziroma sproti urejati cene storitev glede na svoje trenutne postavke.

Vsak oglaševalec lahko odda več oglasov, pogoj je le, da so oglasi vpisani v ustrezne rubrike oziroma v ustrezne skupine prevozov / storitev.

Svoje oglase in svoj profil lahko vsak sam ureja kadarkoli. Potrebna je le prijava z emailom in geslom (email in geslo, ki je bilo vpisano ob registraciji na portal).

Če sprememb ne uredite sami, lahko o tem obvestite vzdrževalca portala NajdiPrevoz.si, ki vam bo uredil oglase in druge podatke glede na vaše želje.

V primeru kakršnihkoli težav (izgube gesla, nepravilnega delovanja, drugih informacij...) kontaktirajte vzdrževalca portala na naslov: info@najdiprevoz.si