MOBIUS d.n.o., Ljubljana

POŠLJITE SPOROČILO PONUDNIKU
(ponudniku povejte, da ste predstavitev videli na NajdiPrevoz.si, portal priporočite tudi drugim.)

SL - Slovenščina

KURIRSKA SLUŽBA, HITRA DOSTAVA LJUBLJANA

Dostava pošiljk v Ljubljani ali kjerkoli v Sloveniji. Prevzem pošiljk v roku 30 min ali manj. Nujno storitev v Ljubljani ali okolici opravimo v roku 1 ure. Pošiljke izven Ljubljane - kamorkoli v Sloveniji dostavimo v 3 urah.

Med mestne kurirske storitve sodijo opravila med vašimi poslovnimi partnerji, na banki, pošti, DURS-u, sodišču, pri notarju, na zavarovalnicah, na avtobusni ter železniški postaji, ipd. Na dom vam takoj dostavimo kupljene pohištvene elemente, belo tehniko in drugo opremo, le da ne presega dimenzij 190x110x100 cm (dolžina x širina x višina). Elemente večjih dimenzij pa vam lahko dostavimo po dogovoru s tovorno prikolico ali na strešnem prtljažniku. Organiziramo tudi dostavo pohištva iz avstrijske Ikea-e. Vsaka pošiljka je prevzeta in vročena na osnovi pošiljateljevega in prejemnikovega lastnoročnega podpisa. Zagotavljamo vam, da bo vaša pošiljka dostavljena na svoje mesto, naj bo to v mestu ali kjerkoli v Sloveniji.

Možnost plačila: MONETA, MASTER CARD, KARANTA, AMERICAN EXPRESS, VISA, DINERS CLUB INTERNATIONAL

Pokličite, pa bomo zrihtal !

EN - Angleščina

COURIER SERVICES IN LJUBLJANA

If you require a quick info about our courier services in Ljubljana, around Slovenia or maybe even Europe, please write directly to our email or give us a call.

MOBIUS d.n.o.

Abramova ulica 3

1000 Ljubljana

Država: SLO. [Slovenija]

TEL: 00386 (0)41 689 121

Spletna stran: http://www.zrihtaj.si

[vsi oglasi tega podjetja]
POŠLJITE SPOROČILO PONUDNIKU
(ponudniku povejte, da ste predstavitev videli na NajdiPrevoz.si, portal priporočite tudi drugim.)