MOBIUS d.n.o., Ljubljana

POŠLJITE SPOROČILO PONUDNIKU
(ponudniku povejte, da ste predstavitev videli na NajdiPrevoz.si, portal priporočite tudi drugim.)

SL - Slovenščina

TAXI IN POSLOVNI PREVOZI LJUBLJANA

Hitri, udobni in varni prevozi po Ljubljani, Sloveniji in ozemlju bivše Jugoslavije ter po Evropi.

Pokličite nas in si zrihtajte prevoze:

Na poslovne pogovore, na seminarje in sejme, na turistične destinacije, na kulturne prireditve (za nastopajoče ali obiskovalce), na športne prireditve (za obiskovalce, športnike ali športno opremo), na žur, koncert, zabavo, poroko, fantovščino, ipd., k zdravniku, k veterinarju, prevoz (vleka) počitniške prikolice ali plovila, prevoz pohištva, bele in druge tehnike, prevoz vašega vozila na servis, registracijo ali zavarovalnico, v avtopralnico, ...

Pri prevozih nad 50 km zaračunamo vožnjo le v eno smer in ure čakanja. Če se vračate isti dan je pot nazaj brezplačna. Pri prevozih, ki trajajo več kot 24 ur pa zaračunamo dodatno le 60 €, direktna pot nazaj pa je brezplačna.

Prevoz za stalne stranke opravimo na osnovi naročilnice v skladu s potrebami, željami in navodili naročnika. Zaključimo ga s podpisom enega od potnikov, s čimer le-ta jamči, da je bil posamezen prevoz opravljen korektno in je istočasno osnova za plačilo storitve. Račune izstavljamo dvakrat mesečno s priloženo specifikacijo o opravljenih storitvah.

Cene in informativne izračune cen prevoza si oglejte na naši spletni strani.

Možnost plačila: MONETA, MASTER CARD, KARANTA, AMERICAN EXPRESS, VISA, DINERS CLUB INTERNATIONAL

Pokličite, pa bomo zrihtal !

EN - Angleščina

TRANSFERS LJUBLJANA

During your business or turist stay in Slovenia, we're offering you quick, comfortable and safe transfers with our vehicle Peugeot 806 (6+1) around Ljubljana, Slovenia, ex Yugoslavia and Europe.

We're also available for airport transfers from and/or to the airports Zagreb (Pleso), Trieste (Ronchi), Klagenfurt, Vienna, Budapest, München, Treviso, and others.

MOBIUS d.n.o.

Abramova ulica 3

1000 Ljubljana

Država: SLO. [Slovenija]

TEL: 00386 (0)41 689 121

Spletna stran: http://www.zrihtaj.si

[vsi oglasi tega podjetja]
POŠLJITE SPOROČILO PONUDNIKU
(ponudniku povejte, da ste predstavitev videli na NajdiPrevoz.si, portal priporočite tudi drugim.)