REŠEVALNI PREVOZ

Vse regije Image Map Ljubljana Celje Slovenj Gradec Maribor Murska Sobota Krško Novo Mesto Kranj Postojna Nova Gorica Koper

< Nazaj na izbiro prevoza

MEDIGROS Zavod za zdravstvene storitve, LJUBLJANA

Prevoz pacientov, zdravstvena oskrba na prireditvah

Nudimo vam prevoz pacientov z spremstvom na vseh relacijah po Sloveniji in tujini. Samoplačniški prevozi do vseh zdravstvenih ustanov po Evropi po konkurenčnih cenah, z maksimalno več »

REŠEVALCI VITA, Evropa-vita d.o.o., Ljubljana

PREVOZI PACIENTOV, ZDRAVSTVENO SPREMSTVO

PE REŠEVALCI VITA,  Evropa-vita, Zdravstvene storitve in izobraževanje d.o.o., opravlja prevoze pacientov in zagotavlja zdravstveno spremstvo. Za vse informacije nas pokličite na 041 več »

Medicall Slovenija, Ljubljana

REŠEVALNI PREVOZI, SPREMSTVO ZDRAVNIKA, ZDRAVSTVENA DEŽURSTVA NA PRIREDITVAH

Reševalna služba Medicall Slovenija opravlja: reševalne prevoze po Sloveniji reševalne prevoze bolnikov iz in v tujino samoplačniške reševalne več »

Medicross d.o.o., Ljubljana

Prevoz pacientov - bolnikov v tujino, nenujni in sanitetni reševalni prevozi bolnikov po Sloveniji, samoplačniški reševalni prevozi bolnikov

Podjetje Medicross d.o.o. je podjetje za zdravstvene storitve, čigar primarna dejavnost so nenujni in sanitetni reševalni prevozi bolnikov. Specializirani smo za izvjanaje medicinske oskrbe več »

prevoz bolnikov

KALUS d.o.o., Maribor

NEURGENTNI PREVOZI BOLNIKOV

Nudimo vam nenujne samoplačniške prevoze bolnikov: - do ali iz bolnišnic, - v zdravilišča, - invalidske komisije, - specialistične ambulante, ... več »

« | 1 | »
NajdiPrevoz.si, vse pravice pridržane | GSM:
| E-mail: info@NajdiPrevoz.si | PRAVNO OBVESTILO